Verzenden & retouren

Verzenden & Tracking

Normaal gesproken hebben we 1 tot 2 dagen nodig om uw bestelling en bezorging binnen twee werkdagen na uw betaling te verwerken. Wij zullen de meest efficiënte verzendmethoden kiezen.

Onze partner: EMS,TNT,DHL.

Pakketten komen meestal binnen 7 tot 15 dagen na het plaatsen van de bestelling.

Tips:

1.Als u uw volgnummer kan krijgen, maar u kunt het niet volgen, maak je geen zorgen, het kan om de volgende redenen:

(1) uw bestelling is gewoon verzonden, het logistieke bedrijf heeft uw verzendgegevens niet tijdig geüpload

(2) uw bestelling controleert door de douane

(3) er wordt tijdelijk een fout opgetreden bij het tracking systeem.

2.U kunt uw pakket volgen, maar er zijn geen updates meer over de status voor de volgende paar dagen, het kan omdat de volgende twee redenen:

(1) er is een grote logistiek bij uw lokale douane, het duurt meer tijd om door te gaan

(2) het logistieke bedrijf heeft de informatie niet snel bijgewerkt.

Terugkeren

1. Wij staan ​​alleen een volledige terugbetaling voor items die problemen veroorzaakt door ons hebben.

2. Indien de terugkerende pakket niet alle accessoires en onderdelen werd geleverd met, zullen de kosten van de accessoires en onderdelen in mindering gebracht op de totale prijs van het product en kan alleen garanderen een gedeeltelijke terugbetaling.

3. Indien door welke reden dan ook, moet u de grootte, de kleur te veranderen, of de restitutie onder de reden van "In tegenstelling tot", de verzendkosten in mindering gebracht op de totale prijs van het product.

2. Uitwisseling

Wij aanvaarden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum. Neem contact met ons op met uw Order ID en een van onze medewerkers zal u helpen. Wilt u om items te wisselen naar een andere stijl, dan zou je je items terug te komen voor een terugbetaling (volgens Return-beleid) en een nieuwe bestelling voor de stijl die u liever te plaatsen.

U moet contact met ons op voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zullen worden geretourneerd naar u terug.

We hebben niet de verzendkosten van de uitwisselingen te dekken, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde artikelen naar u terug. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen met ons op voor uw eigen veiligheid, want we zijn niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.
Terug